Home | Categorieoverzicht | Vensterbanken | Dolomit vensterbanken

Dolomit vensterbanken

Toon 1-16 van 2 artikelen

Dolomit Vensterbanken

Online Natuursteen vervaardigt vensterbanken op maat van Dolomit. Een Duits kwaliteitsproduct en een volle natuursteen met zijn groen, grijze kleur. Een materiaal dat zowel in een klassiek alsook in een modern huis zijn toepassing vindt.

Dolomit Vensterbanken met de beste prijs

U zoekt een natuursteen vensterbank tegen een topprijs, dan kiest u het best voor Dolomit vensterbanken van Online Natuursteen. Dolomit vensterbanken hebben een natuurlijke uitstraling en een prachtige groen, grijze kleur. Het is goedkoper als graniet, marmer, Belgisch Hardsteen en marmercomposiet vensterbanken.

Bekijk al onze natuursteen vensterbanken

Dolomit, een Duitse natuursteen met een topprijs

Dolomit is afkomstig uit Duitsland en is een kalkgesteente. Het heeft een groengrijze kleur en kan fossielen bevatten. Dolomit is een levendig materiaal en kent vele toepassingen zoals vensterbanken, dorpels, tegels etc. Dolomit is pyriethoudend (ijzer) en daardoor buiten niet toepasbaar. Verder is het een minder hard materiaal, waarbij het noodzakelijk is dat het materiaal Dolomit geïmpregneerd wordt met een vlekstop, om zodoende het materiaal in topconditie te houden.