| Marmercomposiet Hardsteen MI - 2 cm.

Specificatie

  • Alle maten dienen in centimeters te worden ingegeven, met een nauwkeurigheid van 1 milimeter
  • Afwerking bovenzijde, 2 lange zijden van een binnendeurdorpel zijn standaard gezoet (donker gezoet) afgewerkt.
  • Wijzig hieronder eenvoudig de maatvoering de prijs past zich automatisch aan bij invoering van maten (lengte en breedte) en eventuele keuzes van een bepaalde uitvoering (hoeken/kepen, verstekken).

Certificering

Marmercomposiet Hardsteen MI - 2 cm.

€ 19.50(incl. btw)

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marmercomposiet Hardsteen Mi (Belgisch hardsteen composiet)

Marmercomposiet in zijn geheel geeft een luxe en unieke uitstraling aan ieder interieur van modern tot authentiek, waardoor het een tijdloze en warme uitstraling geeft. De basiskleur van Marmercomposiet Hardsteen Mi is zwart met een witte, grijze fijnkorrelige (Belgisch hardsteen) look. Onlinenatuursteen.nl maakt alle denkbare Hardsteen Mi binnendeurdorpels met of zonder uitsparingen voor u op maat!

 

Afwerking Marmercomposiet Binnendeurdorpels

De bovenzijde, 2 lange zijde van uw Hardsteen Mi marmercomposiet binnendeurdorpels wordt standaard in onze natuursteenzagerij nauwkeurig afgewerkt. Mocht men een andere afwerking willen, kan dit natuurlijk ook! Marmercomposiet binnendeurdorpels worden standaard geleverd met beschermfolie, met als doel deze te beschermen tijdens transport. Let wel, tijdens transport en is niet bedoeld als bescherming tijdens de bouw!

 

Wat is Marmercomosiet?

Onlinenatuursteen.nl is de officiële dealer van alle genoemde, geregistreerde merknamen marmercomposiet op onze site.

Marmercomposiet is een kunstharst gebonden materiaal, dat bestaat voor 95% uit marmerkorrels en 5% uit hoogwaardige kunstharst. Hierdoor is het extra sterk en uiterst geschikt voor binnendeurdorpels!

Onlinenatuursteen.nl marmercomposiet materialen voldoen aan alle strenge Europese milieurichtlijnen.

Het materiaal is dan ook voorzien van een milieulabel Qzero en Greenguard Indoor Air Quality Certified. Waardoor deze materialen niet alleen een luxe en unieke uitstraling hebben, maar ook nog eens toegepast kunnen worden in alle milieuvriendelijke omgevingen.

 

Waarom Onlinenatursteen.nl?

- Officiële dealer Europese marmercomposietmaterialen.

- Snelle levertijd van max. 5 tot 10 werkdagen.

- Goede prijs- en kwaliteitverhouding.

- Garantie.


Gerelateerde producten