Online Natuursteen

Maatregelen Coronavirus Onlinenatuursteen


Beste ONLINE NATUURSTEEN klant,

Het Coronavirus (COVID-19) leidt tot diverse maatregelen en beperkingen. Deze zijn ook van invloed op onze werkwijze en de service die u van ONLINE NATUURSTEEN gewend bent. We doen er alles aan om hinder te voorkomen en we blijven u helpen met alle klus-projecten. U ontvangt deze e-mail omdat u op dit moment een lopende bestelling bij ons hebt, of in het verleden een bestelling bij ons heeft geplaatst.
 
Op deze manier brengen we u op de hoogte van de maatregelen die wij nemen om de risico’s te beperken. De gezondheid van iedereen staat hierin voorop!
 
Productie in onze natuursteenzagerij

Op dit moment draait onze zagerij op volle kracht. Al onze collega’s zijn fit en zetten de schouders eronder. Met aangepaste veiligheid maatregelingen zijn we in staat om de komende weken “gewoon” door te kunnen werken. 
 
Bezorgen en afhalen

Onze transporteurs hebben laten weten vooralsnog geen vertragingen te verwachten. Wel zullen ze bestellingen niet naar binnen tillen, geen handen geven en afstand bewaren. Orders afhalen bij ons in Venlo en Bodegraven blijft mogelijk!
 
Bestellingen wijzigen

Heb je een bestelling gedaan welke je toch liever op een andere dag of een aangepast adres ontvangt? Laat het ons weten en we passen het voor je aan. Geen probleem. Mail de wijziging naar info@onlinenatuursteen.nl onder vermelding van je webnummer.
  
Bereikbaarheid

Via email, chat en telefoon zullen wij de komende weken op werkdagen tussen 08:30u en 12:00u bereikbaar zijn. We helpen en adviseren u graag bij uw klus.
 
Als de situatie als gevolg van het Coronavirus verandert brengen we u bij een lopende bestelling direct op de hoogte. Heeft u vragen naar aanleiding van deze email? Laat het ons weten!
 
We wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe in deze tijd! 
 
Vriendelijke groet en zorg voor elkaar,

Namens team Onlinenatuuursteen.nl