| Ceramic-Stone Pure Black (gezoet) - 2 cm dik.

Levertijd Proefstukken.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren.

Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 uur worden gedaan, proberen wij binnen 2 werkdagen te verzenden.Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Ceramic-Stone Pure Black (gezoet) - 2 cm dik.

€ 3.95(incl. btw)

Ceramic-stone Pure Black (keramiek)

Ceramica in zijn geheel geeft een luxe en unieke uitstraling aan ieder interieur van modern tot authentiek, waardoor het een tijdloze en warme uitstraling geeft. De basiskleur van Ceramic Pure Black is zwart egaal van kleur. Onlinenatuursteen.nl maakt alle denkbare Pure Black vensterbanken met of zonder uitsparingen voor u op maat!

 

Afwerking Ceramic-stone (keramiek) Vensterbanken

De bovenzijde, lange zijde en 2 halve kopkanten van uw Pure Black ceramic-stone vensterbank wordt standaard in onze natuursteenzagerij nauwkeurig afgewerkt. Mocht men een andere afwerking willen, kan dit natuurlijk ook!

 

Wat is Ceramic-stone (keramiek)?

Onlinenatuursteen.nl is de officiële dealer van alle genoemde, geregistreerde merknamen Ceramic-stone op onze site.

De Ceramic-stone-collectie bestaat uit hoogwaardige keramische platen. Deze combinatie van klei, zand en mineralen Ceramic-stone is een Italiaanse producent en voorloper op technologisch vlak.

Onlinenatuursteen.nl Ceramica materialen voldoen aan alle strenge Europese milieurichtlijnen.

Het materiaal is dan ook voorzien van een milieulabel. Waardoor deze materialen niet alleen een luxe en unieke uitstraling hebben, maar ook nog eens toegepast kunnen worden in alle milieuvriendelijke omgevingen.

Werkbladen in de keuken, gevelbekleding, muurbekleding, trappen of zelfs badkamer. De mogelijkheden van deze keramische platen zijn erg ruim.

De zuur-, hitte-, vorst- en UV-bestendige kwaliteiten spreken voor zich. Bovendien is het materiaal slijtvast en voedselveilig.

 

Waarom Onlinenatursteen.nl?

- Snelle levertijd van max. 5 tot 10 werkdagen.

- Goede prijs- en kwaliteitverhouding.

- Garantie.

 


Gerelateerde producten