Marmercomposiet Beige MI - 2cm (zolang de voorraad strekt)

€ 5.00(incl. btw)

Categorie:

Marmercomposiet Beige Mi

Marmercomposiet in zijn geheel geeft een luxe en unieke uitstraling aan ieder interieur van modern tot authentiek, waardoor het een tijdloze en warme uitstraling geeft. De basiskleur van Marmercomposiet Beige Mi is beige met een bruine, beige fijnkorrelige look. Onlinenatuursteen.nl maakt alle denkbare Beige Mi vensterbanken met of zonder uitsparingen voor u op maat!

 

Afwerking Marmercomposiet Vensterbanken

De bovenzijde, lange zijde en 2 halve kopkanten van uw Beige mi marmercomposiet vensterbank wordt standaard in onze natuursteenzagerij nauwkeurig afgewerkt. Mocht men een andere afwerking willen, kan dit natuurlijk ook! Marmercomposiet vensterbanken worden standaard geleverd met beschermfolie, met als doel deze te beschermen tijdens transport. Let wel, tijdens transport en is niet bedoeld als bescherming tijdens de bouw!

 

Wat is Marmercomosiet?

Onlinenatuursteen.nl is de officiële dealer van alle genoemde, geregistreerde merknamen marmercomposiet op onze site.

Marmercomposiet is een kunstharst gebonden materiaal, dat bestaat voor 95% uit marmerkorrels en 5% uit hoogwaardige kunstharst. Hierdoor is het extra sterk en uiterst geschikt voor vensterbanken!

Onlinenatuursteen.nl marmercomposiet materialen voldoen aan alle strenge Europese milieurichtlijnen.

Het materiaal is dan ook voorzien van een milieulabel Qzero en Greenguard Indoor Air Quality Certified. Waardoor deze materialen niet alleen een luxe en unieke uitstraling hebben, maar ook nog eens toegepast kunnen worden in alle milieuvriendelijke omgevingen.

 

Waarom Onlinenatursteen.nl?

- Officiële dealer Europese marmercomposietmaterialen.

- Snelle levertijd van max. 5 tot 10 werkdagen.

- Goede prijs- en kwaliteitverhouding.

- Garantie.


Gerelateerde producten